Υπουργός Τουρισμού: Τι έλεγε από τα Χανιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών| video

0
168

«Θέατρο του παραλόγου» θυμίζει η  στροφή 180 μοιρών στις θέσεις που δημόσια εξέφραζε η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών. 

Η Υπουργός Τουρισμού όπως είναι γνωστό, έκανε μία σαφή και ξεκάθαρη δήλωση, για το τι θα πράξει στη Βουλή, σε ότι αφορά με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Όπως δήλωσε, προκαλώντας τον κ. Καμμένο να προχωρήσει στην άμεση διαγραφή της από το κόμμα των ΑΝΕΛ: 

 «Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».

Όμως όταν πριν λίγους μήνες η κ. Κουντουρά είχε βρεθεί στα Χανιά για να εγκαινιάσει τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε προχωρήσει σε εξίσου ξεκάθαρες δηλώσεις για το τι θα πράξει το κόμμα της (άρα προφανώς και η ίδια) όταν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή, τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όλοι κάνουν τις επιλογές τους. Και νομίζω ότι είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουμε τι είναι το καλό για την πατρίδα μας… Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σταθεροί και ξεκάθαροι στις σχέσεις μας και στις αρχές μας και το έχουμε επαναλάβει πάρα πολλές φορές. Όταν και εφ’ όσον έρθει στη Βουλή των Ελλήνων, αν έρθει στη Βουλή των Ελλήνων, εμείς θα καταψηφίσουμε. Επαναλαμβάνω άλλη μία φορά: να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα το ψηφίσουν».

Δείτε το σχετικό video, με τις δηλώσεις της από τα Χανιά τον Ιούνιο του 2018: