Υποψήφιος με τον Άρη Παπαδογιάννη θα είναι ο Γεώργιος Κουκουβιτακης

0
157

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του κ. Αρη Παπαδογιαννη “Η Απάντηση τα Χανιά μας” ανακοίνωσε ο κ. Γεώργιος Κουκουβιτακης.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Με μια μακρά διαδρομή και με συνεχή παρουσία και δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του Δήμου μας, τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, την καθημερινότητα και τους ρυθμούς της πόλης μας. Μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία μου, γνωρίζω καλά πως για τη λύση των προβλημάτων αυτών, την κάλυψη των αναγκών, τη βελτίωση της καθημερινής ζωής στα Χανιά μας απαιτείται όρεξη, πρόγραμμα και προπαντός αγάπη και σεβασμός . Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι που διέκρινα στον υποψήφιο Δήμαρχο, Άρη Παπαδογιάννη και με απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμά του συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Μακριά από λογικές κομματικού χρωματισμού και ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, πρώτο μου μέλημα ήταν, είναι και θα είναι να συμβάλλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας των Χανίων.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Κουκουβιτάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter