Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από τα Χανιά: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών»

0
195

Μονάδες του Ναυτικού και του στρατού Ξηράς επισκέφθηκε στα Χανιά η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά. Από τα Χανιά η υφυπουργός γνωστοποίησε την πρόθεση  των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην ελληνική Βουλή.

Η κα Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία έδωσε το παρών στη λειτουργία που τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο στη Σούδα, αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν και υπηρετούν την πατρίδα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Μετά την θεία λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο η υφυπουργός επισκέφθηκε το Ναύσταθμο Κρήτης.

Ερωτηθείσα για το Μακεδονικό και τις πρόσφατες αναφορές που έκανε ο Ζ. Ζάεφ, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δήλωσε πως. «Όλοι πλέον καταλαβαίνουν αυτό το οποίο για χρόνια αυτοί επιδίωκαν. Η κυβέρνηση παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν κι αυτή τη διαδικασία, όμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πει ότι αν και όποτε έρθει το προσύμφωνο των υπουργών Εξωτερικών εμείς δεν θα το ψηφίσουμε. Φαίνεται, όμως, ότι δυστυχώς ή ευτυχώς επαληθευόμαστε. Προφανώς, έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας σε ό,τι έχει να κάνει με την από εδώ πλευρά. Η άλλη πλευρά φαίνεται πάντως ότι δεν έχει διάθεση να ακολουθήσει αυτά που από την πλευρά της συμφώνησε. Σε κάθε περίπτωση, κι ο Πάνος Καμένος κι εγώ και όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουμε αυτή τη συμφωνία».