Ξεκίνησε το χτίσιμο του Ρέθυμνο Cretan Kings

0
57

Την σκληρή δουλειά ξεκίνησαν από σήμερα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ρέθυμνο Cretan Kings, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι καινούριοι αθλητές μας Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Μπράντον Έντουαρντς, Ντέγιαν Κράβιτς, Ρόμπερτ Άρνολντ, Εβάλντας Ζάμπας, Γκάρι Τάλτον, Ανδρέας Χριστοδούλου, Θωμάς Κώττας, ο υπό δοκιμή Χριστόφορος Ραζής συνάντησαν τους «παλιούς» Χάρη Γιαννόπουλο, Μιχάλη Καμπερίδη, Ηλία Θεοδωρίδη και Γιάννη Παναρετάκη, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν στην προετοιμασία οι νεαροί καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Τζαγκαράκης και Γρηγόρης Λαγουδάκης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC. Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος, καθώς ο προπονητής μας Τόνι Κωνσταντινίδης θα οδηγήσει την Εθνική Αλβανίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Την εκγύμναση των αθλητών έχει αναλάβει ο γυμναστής Χρήστος Μαραυγάκης, ενώ δίπλα στους αθλητές μας θα βρίσκονται καθημερινά ο φυσικοθεραπευτής Μάρκος Τζωρτζινάκης και ο φροντιστής Γιάννης Σταυριδάκης.

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μανόλη Γιαννούλη, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, ο Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος και ο γιατρός Αντώνης Παπουτσιδάκης, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους παίκτες μας, τους καλωσόρισαν στην οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά.