Ξεκίνησε και επίσημα ο Άρης Παπαδογιάννης| φωτο και video

0
539

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Δήμου Χανίων ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης στο Επιμελητήριο Χανίων ο επικεφαλής της παράταξης “Η απάντηση… Τα Χανιά μας” κ. Άρης Παπαδογιάννης, σε μία εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε παράλληλα το νέο όνομα και το νέο λογότυπο του συνδυασμού του. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΧ ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων και επικεφαλής της πρώην δημοτικής παράταξης “Χανιά 100/5”, κατά την ομιλία του δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων προς τους πολίτες ότι “δεν θα τους απογοητεύσει ποτέ” και τους κάλεσε, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων, να γίνουν “συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο αυτοδιοικητικό ταξίδι”.

Ένα ταξίδι που, όπως τόνισε “ξεκινάει με αγάπη για τα Χανιά, με μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικές κατευθύνσεις. κι αυτό γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε και να βλέπουμε να χάνονται άλλες ευκαιρίες”.  

Ο κ. Παπαδογιάννης, αφού ξεκαθάρισε ότι στην εν λόγω εκδήλωση δεν παρουσιάζει το πρόγραμμα της παράταξής του, αλλά το όραμα, τις αρχές και τη στρατηγική του, ανέπτυξε την πρότασή του για ένα διαφορετικό Δήμο.

“Ένα δήμο σύγχρονο, με οικονομική αυτοτέλεια”, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά, “Δήμος δυνατός, ισοδυναμεί με ανεξαρτησία”.

Η παράταξη του κ. Παπαδογιάννη, όπως δήλωσε ο ίδιος θα δώσει “μεγάλη σημασία σε δράσεις, σε παροχές υπηρεσιών, διεθνείς σχέσεις, αλλά και στην ολοκλήρωση αναπτυξιακών έργων που λιμνάζουν εδώ και χρόνια”.

 

“Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στη νέα γενιά, στην καθημερινότητα των πολιτών και έχω δεσμευτεί πως θα θεσπιστεί αντιδήμαρχος καθημερινότητας, που θα βρίσκεται στο δρόμο, πλάι στους πολίτες” υποστήριξε ο Κ. Παπαδογιάννης, που θα θεσπίσει και θέση Αντιδημάρχου τουρισμού.

“Θέλουμε να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο, να αξιοποιήσουμε και να διευρύνουμε τα πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο ευλογημένος τόπος…” δήλωσε ο κ. Παπαδογιάννης, που το προσεχές διάστημα θα επισκεφτεί όλη την επικράτεια του Δήμου Χανίων, για να παρουσιάσει και να συζητήσει με τους πολίτες το πρόγραμμα του συνδιασμού “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του κ. Παπαδογιάννη στο ΕΒΕΧ