Βράβευση της ΔΕΔΙΣΑ για την αξιοποίηση του Κόμποστ (φώτο)

0
229

Η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) συμμετείχε με υποβολή φακέλου στα ENVIROMENTAL AWARDS 2018 για την συνεργασία της με την ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ HELLAS σχετικά με την αξιοποίηση του Κόμποστ και την παραγωγή φυτοχωμάτων όπου διακρίθηκε. 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με μεγάλη συμμετοχή στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων Δημόσιων Φορέων, οι οποίοι παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος.   

Η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) και η ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ HELLAS διακρίθηκαν στην κατηγορία: Α1.3 Ανακύκλωση – Επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων / Waste Recycle – Reuse – «Αξιοποίηση Κόμποστ-Συσκευασία & Παραγωγή Φυτοχωμάτων». Η προσπάθεια σχετικά με την αξιοποίηση των υπολειμμάτων τροφίμων και των τεμαχισμένων κλαδιών είναι η μοναδική σε επίπεδο χώρας και εναρμονίζεται πλήρως με την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία που διέπει την διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ειδικά των Βιοαποβλήτων.

Συνολικά είναι η έβδομη διάκριση για την  Δ.ΕΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) σχετικά με  τις ορθές πρακτικές που εφαρμόζει στην διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter