«Βούτηξε» στο κενό από τον 8ο και πήρε μαζί του στο θάνατο ένα μωρό

0
62

Μία ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ουκρανία, όπου ένας άνδρας έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας και  προσγειώθηκε πάνω σε ένα 21 μηνών αγοράκι με αποτέλεσμα μέσα σε μια στιγμή να χαθούν δύο ζωές.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη στην νοτιαονατολική Ουκρανία, στο Ζαπορίζιε με τον πατέρα μάλιστα του αβάπτιστου βρέφους να είναι παρών χωρίς όμως να μπορεί να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει το θάνατο του γιου του. Το ίδιο και η μητέρα του, που χαιρετούσε τους γονείς της μετά το οικογενειακό τραπέζι για την Πρωτοχρονιά.

Ένας γείτονας δήλωσε: “Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα και στη συνέχεια η μητέρα του βγήκε έξω ουρλιάζοντας για βοήθεια. Πήγε στο ασθενοφόρο όπου οι διασώστες προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί και κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Έκλεισα το παράθυρό μου γιατί υπήρχε απίστευτος πόνος στις κραυγές της. Δεν μπορούσα να το ακούσω»,”.

Είχε φτάσει ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπαθούσαν να σώσουν το μικρό αγοράκι. «Άκουσα ένα δυνατό θόρυβο και μετά έτρεξε η μητέρα του παιδιού.  δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Το ασθενοφόρο κατέφθασε άμεσα στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος, αλλά παρά τις προσπάθειές του οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο θύματα. Η τοπική αστυνομία ισχυρίζεται πως ο 39χρονος άνδρας ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του.

«Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και έπεσε πάνω στο παιδί. Το αγοράκι διαλύθηκε από τη δύναμη του χτυπήματος. Προσπαθήσουμε να το επαναφέρουμε στη ζωή αλλά πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο», δήλωσε ο Ουκρανός διασώστης.

Photo: east2west news