Μετά την ομιλία του στο φόρουμ για τα ενεργειακά νησιά που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εμφανώς ευδιάθετος και ιδιαίτερα χαλαρός, έκανε βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.
Ο Αλέξης Τσίπρας άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα. Έτσι λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο πρωθυπουργός πέρασε μερικές όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας γνωστός για την άνεση που έχει με την τεχνολογία δεν αρνήθηκε κατά την διάρκεια της βόλτας του να βγάλει και μια selfie με ένα πιτσιρικά.
Ο πρωθυπουργός τον οποίο συνόδευε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάθισαν για ένα καφέ στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων.