Βολές Αυγενάκη κατα Μουζάλα

0
54

Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης,η τρίτη κατά σειρά για το προσφυγικό, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης εξαπέλυσε επίθεση στον κύριο Μουζάλα,ως προς την άρνηση του να παραβρεθεί στις συνεδριάσεις.

«Νέα συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης σήμερα, η 3η το τελευταίο διάστημα, για το προσφυγικό – μεταναστευτικό! Άλλη μια συνεδρίαση που ο κ. Μουζάλας λάμπει δια της απουσίας του υποτιμώντας και εμπαίζοντας τον Κρητικό λαό.

 Γιατί ο κ. Μουζάλας αρνείται να παραστεί σε συνεδριάσεις που η ΠΕΔ Κρήτης διοργανώνει με θέμα τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού στην Κρήτη;

Γιατί ο κ. Μουζάλας αρνείται να δώσει κάποιο σχέδιο για τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού στην Κρήτη;

Γιατί ο κ. Μουζάλας αρνείται να απαντήσει επίσημα στην από 13ης Σεπτεμβρίου απόφαση της ΠΕΔ Κρήτης για τη φιλοξενία προσφύγων-μεταναστών στην Κρήτη;     

Οι αιχμές του κ. Βουδούρη, πρώην Γεν. Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, που φρόντισε νωρίς να αφήσει το βυθιζόμενο πλοίο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  για κακοδιαχείριση της Κυβέρνησης στο προσφυγικό αποτελούν την κορυφή μόνο του παγόβουνου.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθημερινά αποδεικνύει ότι στερείται σχεδίου αντιμετώπισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος και καταφανώς επιδεικνύει πλήρη αναποτελεσματικότητα στη διαχείρισή του με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα μας.

 Η απαξίωση του αρμόδιου Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα προς τον λαό και τους φορείς της Κρήτης έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά το χάος, την αναποτελεσματικότητα και την ελαφρότητα της Κυβέρνησης σε ότι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

 Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει τους φόβους και την κριτική που εξαρχής διατυπώσαμε. Ίσως, όσοι βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική στην μέχρι τώρα στάση μας, να πρέπει να επανεξετάσουν και να αναθεωρήσουν λαμβάνοντας υπόψη την επιπόλαιη και ανεύθυνη στάση της Κυβέρνησης».