Τροπολογία Κεφαλογιάννη για τους δασικούς χάρτες στην Κρήτη

0
62

Τροπολογία αναφορικά με την παράταση της προθεσμίας για όσους επιθυμούν να εκφράσουν αντιρρήσεις επί του αναμορφωμένου δασικού χάρτη στην Κρήτη προς κατέθεσε προς ψήφιση στη Βουλή ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η τροπολογία θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής συζήτησης στη Βουλή αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σε ενδεχόμενη υπερψήφισή της επεκτείνει την προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων έως τις 31 Μαΐου 2022.

Κτηματοεμπορική
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση, «με το άρθρο 90 του Ν. 4619/2022 παρατάθηκε έως και την 31η Μαΐου 2022 η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου δασικών χαρτών που αναρτήθηκαν εντός του έτους 2021. Στην ανωτέρω ρύθμιση δεν υπάγονται αντιρρήσεις που αφορούν στους δασικούς χάρτες των Διευθύνσεων Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Ως εκ τούτου για λόγους ισονομίας και ισότιμης αντιμετώπισης των πολιτών κρίνεται επιβεβλημένη η παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων και κατά των συγκεκριμένων χαρτών έως και την 31η Μαΐου 2022».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter