Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε ΙΧ στο Ρέθυμνο-Ανακοίνωση της ΕΑΣΥ Ρεθύμνου

0
113

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την σύλληψη τριών ατόμων την Παρασκευή, για διακεκριμένες κλοπές από την Υ.Α. Ρεθύμνης, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

” Το Δ.Σ. της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, οι οποίοι την 01/06/2018 στην περιφέρεια του Δήμου Ρεθύμνης και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, προέβησαν στη σύλληψη τριών (3) ατόμων, κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές των Δήμων Ρεθύμνης, Αγίου Βασιλείου και Φαιστού.

Επιπλέον σε βάρος δύο εκ των τριών συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υ.Α. Ρεθύμνης, εξιχνιάστηκαν έως τώρα συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε σταθμευμένα οχήματα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνάδελφοι με την προσωπική τους υπερεργασία και απαράμιλλο ζήλο, αλλά και τον άψογο επιχειρησιακό συντονισμό, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν, με μοναδικό γνώμονα το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη”.