Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη: Να πείτε του Αρναουτάκη ότι ο «Βασιλιάς είναι γυμνός» -Βολές και κατά Πολάκη

0
604

Έντονη κριτική εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, άσκησε το πρωί του Σαββάτου, η επιχειρηματίας Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη, στη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αποκορώνου για το θέμα της καθίζησης του ΒΟΑΚ στο ύψος της Απτέρας.

Η κα. Παπαδάκη με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που έδωσε από τα Χανιά ο υπουργός υποδομών την περασμένη Κυριακή στην οποία παραβρέθηκε η ίδια και τοποθετήθηκε για το θέμα της κατολίσθησης του ΒΟΑΚ, αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δοξάζω τον Θεό που δεν με κατέβασε τρία μέτρα κάτω ο Πολάκης. Ο Σπίρτζης, ευτυχώς, είναι έξυπνος άνθρωπος».

Απευθυνόμενη στον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Ενέργειας Νίκο Καλογερή που παρίστατο στην σημερινή σύσκεψη, άσκησε ευθεία κριτική στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Βασιλιάς είναι γυμνός να πείτε στον φίλο μου τον Περιφερειάρχη. Εγώ είμαι προσωπική του φίλη, αλλά με τις καταστροφές αποδείχθηκε ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός. Να του πείτε πολλούς χαιρετισμούς και δεν ήταν ανάγκη να με καρφώσει από την κα Μπακογιάννη μέχρι τον κ. Μητσοτάκη». 

Τέλος για το θέμα της καθίζησης στα Μεγάλα Χωράφια, η  κα. παπαδάκη είπε: «αν δεν υπάρχει οικονομική ευχέρεια θα το λύσουμε εμείς οι ξενοδόχοι. Πρέπει να βάλουμε γερά το χέρι στην τσέπη».