Το TEDxChania επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου 2022!

0
42

Τελευταία φορά που τα είπαμε από κοντά ήταν το 2019, όταν ψάξαμε μαζί να βρούμε το Νόημα. Και πάνω που το βρήκαμε, ήρθε η πανδημία και μας αποπροσανατόλισε. Ήταν ένα μοναδικό σημείο καμπής στην ανθρώπινη ιστορία, που ο καθένας το βίωσε με τον δικό του, βαθιά προσωπικό τρόπο.

Η αλλαγή αυτή αφομοιώθηκε, τη συνηθίσαμε και πλέον έχουμε μάθει όλοι να ζούμε με αυτήν. Έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ταυτόχρονα, οι προκλήσεις είναι περισσότερες από ποτέ. Και το TEDxChania δε θα μπορούσε να απέχει από την υπαρξιακή, και πέρα για πέρα πραγματική μεταβολή που οι νέες συνθήκες έχουν φέρει.

Επιστροφή λοιπόν, στις προσωπικές, επαγγελματικές και υπαρξιακές αναζητήσεις. Επιστροφή στην φυσική παρουσία, στην ενδοσκόπηση, στον διάλογο, στην επικοινωνία.

Φέτος, στις 10 Δεκέμβρη, θα συναντηθούμε ξανά στο μεγαλύτερο σημείο καμπής που έχουμε ζήσει ως τώρα. Θα σας περιμένουμε εκεί ακριβώς που συμβαίνει η αλλαγή.

Ακολουθήστε μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το νέο μας event και για τους ομιλητές που θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε.

Link FB Link Insta Link Linkedin Link site Link event all over the place

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter