Το Street Food Festival έρχεται για ακόμα μία χρονιά στα Χανιά

0
187

Οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Events ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση του Street Food Festival σε νέες ημερομηνίες .

Η ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αγυιάς, έπειτα από τη θετική εισήγηση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Το φετινό Street Food Festival έχει θέσει ένα διπλό στοίχημα, καθώς πέρα από την διεξαγωγή μίας επιτυχημένης γιορτής φαγητού, έχει ως στόχο να αποτελέσει πρότυπο ασφαλούς διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων φαγητού και γλυκού σε σχέση με πέρυσι, μιας και οι συμμετοχές είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan),παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές που δεν έχουμε συναντήσει στη πόλη μας..

Παράλληλα οι φίλοι του Street Food θα απολαύσουν το καφέ, το φαγητό, το γλυκό, τη μπύρα ή το αναψυκτικό τους, υπό τους ήχους γνωστών djs και συγκροτημάτων αλλά και χορευτικών ομάδων, καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά τη Παρασκευή 17/7 (17.00 – 23.00), Σάββατο 18/7 (11.00 – 23.00), Κυριακή 19/7 (11.00 – 23.00).

Σας καλούμε όλους να αναζητήσουμε και να παρουσιάσουμε την κοινή γευστική ταυτότητα, να γνωρίσουμε το διαφορετικό και το ξένο, οι ουρανίσκοι μας να εξερευνήσουν νέες γεύσεις και να διασκεδάσουμε τρώγοντας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε
fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Εκ μέρους των διοργανωτών,
Αντρέας Γαρυφαλής (Chillin events) – Μαρίνα Παπαμανωλιουδάκη (All in Events)