Το Σάββατο ο μαραθώνιος αγώνας κολύμβησης

0
13

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης διοργανώνουν το Σάββατο 30 Ιουλίου μαραθώνιο αγώνα κολύμβησης.

Σκοπός είναι μετά από συλλογική προσπάθεια του κολυμβητικού τμήματος οι αθλητές και οι αθλήτριες να διανύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα, κολυμπώντας συνεχώς για 24 ώρες, καθώς επίσης να υπάρξει “πάντρεμα” μεταξύ των παλιών γενεών με την τωρινή κολυμβητική ομάδα.

Ο Ναυτικός Ομιλος καλεί όλους τους πρώην κολυμβητές και κολυμβήτριες να στηρίξουν την προσπάθεια, να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, ν’ αναπολήσουν στιγμές και ν’ αναδείξουν τα οφέλη της κολύμβησης, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά, κολυμπώντας σε όποια απόσταση επιθυμούν. Επίσης να συμμετάσχουν στις σκυταλοδρομίες που θα διεξαχθούν όπου ειδικά για φέτος θα πραγματοποιηθεί αγώνας σκυτάλης 4-6×50μ. ελεύθερο μεταξύ παλαιών και νέων αθλητών.

Το βραδινό γεύμα το επιμελείται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης… Το παραδοσιακό πιλάφι που θα συνοδεύεται από άλλα εδέσματα θα μας κρατήσει “ζεστούς” όλο το βράδυ!

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 9 το πρωί και η λήξη θα σημάνει την επόμενη, Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 09:00.

Σκυταλοδρομίες
(20:00)
• 4-6×50μ. με αλλαγή μπλούζας
• 4-6×50μ. με μπαλόνι
(21:00)
• Αγώνας σκυταλοδρομίας βετεράνων-νέων

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter