Το Ρέθυμνο αποχαιρετά το μεσημέρι το Δημήτρη Αρχοντάκη

0
44

Το Ρέθυμνο αποχαιρετά το μεσημέρι τον πρώην δήμαρχό του, Δημήτρη Αρχοντάκη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν μετά την πτώση του που προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ρεθύμνου και η κηδεία του θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα.

Η απώλεια του Δημήτρη Αρχοντάκη προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην πόλη του Ρεθύμνου, της οποίας διετέλεσε δήμαρχος επί σειρά ετών.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην δήμαρχος έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού του στο Μοναστηράκι του Δήμου Αμαρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δυστυχώς, όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Βουλευτές, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και φορείς του Ρεθύμνου και της Κρήτης, με ανακοινώσεις τους εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του πρώην Δημάρχου.