Το “αντίο” της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στον Β. Παπαζήση

0
37

Το δικό τους συγκινητικό αντίο λένε στον Βασίλη Παπαζήση, τον πρώτο διευθυντή της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, Διοίκηση και εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα: 

Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες για ΄μας στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Καλούμαστε ν’ αποχαιρετήσουμε για πάντα έναν συνεργάτη, συνοδοιπόρο και πάνω απ’ όλα φίλο.

Ο πρώτος διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Βασίλης Παπαζήσης (1991 – 1997) έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 28 Αυγούστου αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια, τους συνεργάτες, τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος με χαρισματική προσωπικότητα, δημιουργικός και πάντα με καινοτόμες ιδέες.

Η συμβολή του στον αναπτυξιακό χώρο της Κρήτης υπήρξε ουσιαστική και καθοριστική για την εξέλιξη των Αναπτυξιακών εταιρειών στο νησί με τη μορφή που έχουν σήμερα.

Πολλές φορές πατήσαμε στα βήματά του για να βρούμε την πορεία μας, συζητήσαμε μαζί του τους προβληματισμούς μας αναζητώντας λύσεις. Πολλές φορές οραματιστήκαμε μαζί και ζήσαμε την περιπέτεια της δημιουργίας.

«Αυτές είναι οι στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας και όταν καταλαγιάσει ο πόνος από τον ξαφνικό χαμό σου Βασίλη, ένα χαμόγελο θα συνοδεύει την ανάμνησή σου, αυτό που είχες πάντα στο πρόσωπο σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αντίο Βασίλη…»

Θερμά συλλυπητήρια από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter