Το πολυσυζητημένο ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ από την Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

0
362

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 από την Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, παρουσιάζεται στον κινηματογράφο Αττικόν η πολυσυζητημένη ταινία με τίτλο; ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ. 

Λίγα λόγια για το έργο:

Αθήνα 2015. Ένας δικηγόρος, ένας δικαστής, ένας γιατρός, ένας οδηγός και ο συνεπιβάτης ενός πολυτελούς αυτοκινήτου δολοφονούνται. Ο Δημήτρης Λαϊνης, καθηγητή́ς εγκληματολογίας, αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από́ αυτές τις πέντε δολοφονίες, που συνδέονται μεταξύ τους. Κοινό χαρακτηριστικό, ρητά του Πυθαγόρα, στο τόπο του εγκλήματος.

Ο σΚηνοθέτης αποφάσισε την απόσυρση της ταινίας την 10η εβδομάδα προβολής της, μετά την τροπή που πήρε το θρίλερ του εμμονικού δράστη των επιθέσεων με θύματα οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, αφού ο δολοφόνος φαίνεται ότι αντέγραφε σημεία του σεναρίου της.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο “57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης” αποσπώντας δύο βραβεία: “Βραβείο Κοινού FISCHER Ελληνικής Ταινίας-Μιχάλης Κακογιάννης” και “Βραβείο Νεότητας”.

Πρωταγωνιστούν : Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Δημήτρης Λαϊνης) , Δημήτρης Καταλειφός (Αριστοτέλης Αδαμαντινός) , Μάνος Βακούσης (υποδιοικητής Αστυνομίας) , Ιωάννα Κολλιοπούλου(Σοφία) , Γιώργος Χρυσοστόμου

Σκηνοθεσία/Direction: Σωτήρης Τσαφούλιας

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Σ.Σ. Η Λέσχη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων προβάλει ταινίες κάθε Πέμπτη στις 10:00 μ.μ. στον κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών για το 2019 στην διεύθυνση

https://www.chaniafilmfestival.com/cineclub

https://www.facebook.com/chaniafilmfestival/