Το πλάνο επανεκκίνησης και για τον Ν.Ο. Χανίων σύμφωνα με την ΚΟΕ

0
19

Το πλάνο επανεκκίνησης των αθλημάτων της ανακοίνωσε με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ειδικότερα γίνεται αναφορά στον τρόπο που αυτά θα ολοκληρωθούν το προσεχές καλοκαίρι.

Ηδη, εδώ και μερικές ημέρες η Ομοσπονδία έχει δώσει το πρώτο στίγμα και τώρα τοποθετείται πιο αναλυτικά.

Ακολουθεί παρακάτω το ακριβές κείμενο της ΚΟΕ, πιο θα πρέπει να ληφθεί με μεγάλη προσοχή από τους αθλητές και γενικότερα όλους όσοι αποτελούν το Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Οριστικοποιήθηκε το αγωνιστικό πλάνο των 6 αθλημάτων της ΚΟΕ, για την επανεκκίνηση τους

Πανέτοιμη είναι η ΚΟΕ για την αγωνιστική επανεκκίνηση των αθλημάτων της, με την διεξαγωγή, ή ολοκλήρωση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε όλα της τα αθλήματα και πάντοτε φυσικά στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών και αποφάσεων της Πολιτείας και της αρμόδιας Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σε σημερινή του συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, ενέκρινε ομόφωνα τον σχετικό προγραμματισμό, για κάθε ένα από τα αθλήματα της.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, η 30ή Αυγούστου και με την προϋπόθεση ότι έως τις 30 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει τα Κολυμβητήρια για χρήση από τα σωματεία.

Τα πρωταθλήματα (Age Group-Εφήβων / Νεανίδων & Εθνικό), θα διεξαχθούν ανά Περιφέρεια και στη συνέχεια θα ενοποιηθούν οι επιδόσεις τους.

Το Εθνικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί μία (1) εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Αναλυτικά ο προγραμματισμός:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Θα διεξαχθούν τοπικά πρωταθλήματα με το ίδιο αγωνιστικό πρόγραμμα σε κάθε περιφέρεια για τα Age Groups και Εφήβων-Νεανίδων και στη συνέχεια θα ενοποιηθούν οι επιδόσεις και θα ανακηρυχθούν οι νικητές-τριες σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Α) Age group-Εφήβων-Νεανίδων

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κολυμβητές-τριες σε τρία (3) συνολικά αγωνίσματα χωρίς να υπολογίζεται αν έχουν όρια. Οι αγώνες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στις πιο κάτω Περιφέρειες, οι οποίες διαμορφώθηκαν με βασικά κριτήρια τις δυνατόν μικρότερες μετακινήσεις και τους περιορισμούς του πλήθους των συμμετοχών, σε τελικές σειρές.

Η διεξαγωγή των αγώνων είναι άμεσα εξαρτώμενη από την ημερομηνία έναρξης της ταυτόχρονης λειτουργίας των κολυμβητηρίων στη χώρα και τοποθετείται σε 6 έως 8 εβδομάδες και καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής τους στις 30/8/2020.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-ΡΟΔΟΥ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοικτό κολυμβητήριο Ηρακλείου.