Το νέο βίντεο που προβάλει την Κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό

0
122

Η σύμπραξη δύο νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την Κρήτη, το 2017, οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου καινοτόμου εγχειρήματος. Το Fabulous Crete «The Home» αποτελεί ένα δημιούργημα που αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού για το νησί μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει με τρόπο βιωματικό πολλές πτυχές της Κρητικής κουλτούρας, των παραδόσεων, της φιλοξενίας και της παγκοσμίως αναγνωρίσιμης Κρητικής διατροφής. Να γευτεί τα προϊόντα της Κρητικής γης σε μοναδικούς συνδυασμούς και να έρθει σε επαφή με τον τρόπο ζωής των κατοίκων του νησιού απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες. 

«Η υπηρεσία προβολής και εκμάθησης Κρητικών συνταγών πραγματοποιείται σε ένα οίκημα του 19ου αιώνα, ανακαινισμένου βάση των αναγκών το οποίο διαθέτει δωμάτια που αποκαλύπτουν τον Κρητικό πολιτισμό στο πέρασμα των αιώνων και χώρους για τη δοκιμή Κρητικού κρασιού, κελάρι και κουζίνα.

Η ανθοστολισμένη αυλή και οι κήποι που πλαισιώνουν το σπίτι παραπέμπουν στην Κρήτη μιας άλλης εποχής. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της Κρητικής διατροφής απεικονίζεται στο πρώτο σκηνοθετικό προωθητικό βίντεο της υπηρεσίας του 2017 και αποτυπώνεται σήμερα με το νέο μας βίντεο η περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεων μας και του χώρου μας.

Μέσα απο την αληθινή ιστορία των δυο νέων προβάλλεται το νέο εγχείρημά τους με σεβασμό και αγάπη στις παραδόσεις και την ιστορία του νησιού».

1st Video (2017): https://www.youtube.com/watch?v=PI6H1OjUHSY

2nd Video (2018)