Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για την Πρωτοχρονιά

0
43

Το μήνυμα του Γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη
για την Πρωτοχρονιά.

Ο νέος χρόνος κάνει ποδαρικό με όραμα, ελπίδες, αλλά και αγωνία. Αγωνία, ώστε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να τα καταφέρουμε και σύντομα η χώρα μας να περπατήσει περήφανη στο δρόμο της ευημερίας και της προόδου, αποτινάσσοντας οριστικά το πέπλο της μιζέριας και της παρακμής.

Την περασμένη χρονιά η καθημερινότητα των συμπολιτών μας χειροτέρεψε μέσα σε ένα περιβάλλον δυσμενών οικονομικών συνθηκών με νέους φόρους, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και γενικευμένης ανομίας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Συνάνθρωποί μας χάθηκαν εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας, ενώ οι νέοι μας, το μέλλον της Πατρίδας, εγκαταλείπουν τη χώρα με αμείωτους ρυθμούς.

Το 2018 ήταν η χρονιά που οι πολίτες ένιωσαν την κυβέρνηση να τους γυρνά την πλάτη, να υποθηκεύει το μέλλον της χώρας λαμβάνοντας επιπόλαια αποφάσεις για ευαίσθητα εθνικά ζητήματα ερήμην του λαού.

Εύχομαι το 2019 να είναι έτος αλληλεγγύης, ομοψυχίας και προόδου. Έτος υγείας, δημιουργίας και προκοπής. Έτος που με εχέγγυο την αγάπη για την Πατρίδα και τη σκληρή, ομαδική δουλειά θα επαναφέρουμε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στην ελληνική κοινωνία.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά! Το νέο έτος θα μας τα φέρει όλα…(κέντρο) δεξιά!

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter