Το ΜέΡΑ25 ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί τους Χανιώτες που το εμπιστεύτηκαν στις πρόσφατες εκλογές

0
21

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Χανιώτες που το στήριξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, χαρίζοντας του και το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά εξέδωσε το ΜέΡΑ25 ΧΑΝΙΩΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το ΜέΡΑ25 ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί όλες και όλους τους Χανιώτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν ξανά με την ψήφο τους, μετά το σημαντικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε στο Νομό στις Βουλευτικες Εκλογές, δίνοντας στο ΜέΡΑ25 το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά.

Πλέον έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Η νεοφιλελεύθερη ΝΔ αναμένεται να πολιτευτεί με ακραία ταξικές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, πατώντας πάνω στις μνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει απονομιμοποιηθεί αναφορικά με την άσκηση σοβαρής, προοδευτικής αντιπολίτευσης. Η ευθύνη μας λοιπόν είναι τεράστια. Ως ΜέΡΑ25 δεσμευόμαστε να εργαστούμε εντατικά, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, διατηρώντας στο ακέραιο το πολιτικό μας ήθος, κηρύσσοντας ανένδοτο αγώνα κατά των πολιτικών επιλογών που ερημοποιούν την πατρίδα μας, φτωχοποιούν την πλειοψηφία της κοινωνίας μας και χαμηλώνουν τις προσδοκίες των νέων μας.

Από τον αγώνα αυτόν δεν μπορεί να λείπει κανείς προοδευτικός, δημοκράτης πολίτης!

Προχωράμε!