Το Κρητικό Εργαστήρι, της Οικογένειας Λαμπάκη στην 5η FOOD EXPO 2018| φωτο

0
172

Ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας η 5η FOOD EXPO 2018, με 1.275 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 70.000 Έλληνες εμπορικούς επισκέπτες και 3.500 διεθνείς αγοραστές.

Η έκθεση κατάφερε -σε 5 μόλις χρόνια-να αναδειχτεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση Τροφίμων & Ποτών διεθνώς. 

Ανάμεσα στους περίπου 1.025 Έλληνες εκθέτες, συμμετέχουν και γνωστές Χανιώτικες επιχειρήσεις.

Μεταξύ αυτών είναι και η γνωστή Χανιώτικη εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, “Κρητικό Εργαστήρι”, της Οικογένειας Λαμπάκη.

Το περίπτερο της γνωστής επιχείρησης της Οικογένειας Λαμπάκη επισκέφθηκαν και πολλοί επώνυμοι. Μεταξύ αυτών και η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι 1.275 Έλληνες και ξένοι έκθετες, που συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2018 είναι από μόνο του ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

H FOOD EXPO 2018 που κλείνει σήμερα τις πύλες της στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, ‎δίνει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.