Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης επιχορηγεί μέρος των εξόδων συμμετοχής μελών στη διεθνή έκθεση GREEK FOOD SHOW -GRECKA PANORAΜΑ 2019

0
12

Την επιχορήγηση μέρους των εξόδων εκμίσθωσης περιπτέρου επιχειρήσεων – μελών του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διεθνή έκθεση GREEK FOOD SHOW -GRECKA PANORAΜΑ 2019, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα σχετική αίτηση.

Η έκθεση GREEK FOOD SHOW – GRECKA PANORAΜΑΜΑ 2019, θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Βαρσοβία της Πολωνίας. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας, μία αγορά 38 εκ. η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιµα & ποτά) καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Έκθεση το αργότερο έως και την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με σχετικό μήνυμα στο email [email protected] (υπεύθυνος κ. Θεόδ. Τσαούλης, τηλ.: 28310 57330).

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα επιλεγούν από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Απαραίτητη προϋπόθεση επιλογής είναι η καταβολή των τυχόν οφειλόμενων συνδρομών προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, στη διεύθυνση:
https://www.greckapanorama.com/