Το Coral Travel ακύρωσε το φετινό πρόγραμμα για Χανιά

0
71

Τα ταξιδιωτικά πακέτα του ρωσικού tour operator Coral Travel προς τα Χανιά της Κρήτης, που σχεδιάστηκαν πάνω στις πτήσεις της Ural Airlines, έχουν «κατέβει» από το σύστημα των online κρατήσεων της εταιρίας, όπως ανέφεραν στη διαδικτυακή πύλη TourDom.ru,  οι συνεργάτες λιανικής πώλησης του ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η Marina Makarkova, επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Coral Travel, επιβεβαίωσε: το πρόγραμμα ακυρώθηκε λόγω ανεπαρκούς ζήτησης.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας άρχισε να πουλάει τα ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών στα Χανιά περί τα τέλη Απριλίου. Οι πτήσεις από τη Μόσχα έπρεπε να εκτελούνται με δύο δρομολόγια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους παρατηρητές, φέτος η ζήτηση για τα Χανιά από τις ευρωπαϊκές αγορές μειώθηκε λίγο. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί έλπιζαν ότι οι ειδικές προσφορές, θα τόνωναν τις πωλήσεις από τη Ρωσία. Ταυτόχρονα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν αμφιβολίες ότι το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνονται προγράμματα για Χανιά και μετά ακυρώνονται.

Έτσι, η «Mouzenidis Travel» είχε αναγκαστεί να αποσύρει, πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί για το καλοκαίρι του 2018, στα μέσα του Ιουλίου!

«Φέτος αποφάσισαμε να μην πειραματιστούμε», σημείωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αλέξανδρος Τσαντεκίδης.

«Ακόμη και στην εποχή πριν από την κρίση, το πρόγραμμα αυτό «έτρεξε» με δυσκολία», λέει ένας εκπρόσωπος της αγοράς, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Πηγή: money-tourism.gr