Το αδιαχώρητο στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου (Βίντεο-Φωτό)

0
187

Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ  η φιλανθρωπική χοροσπερίδα της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου με πρωταγωνιστές την αγάπη του κόσμου και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που ακόμη μία φορά πλημμύρισε την αίθουσα.

mitro-4

mitro-5Η ετήσια χοροσπερίδα έλαβε χώρα στο κέντρο Κανάρια ενώ την ψυχαγωγία του κόσμου ανέλαβαν κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα, ο Ανδρέας Μανωλαράκης με το συγκρότημα του και ο χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Χανίων του Γιάννη και Στέλλας Αγιασμενάκη οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν δωρεάν προσφέροντας και εκείνοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και στα Συσσίτια της Μητροπόλης.

mitroΈνα έργο αγάπης, όπως τόνισε ο Σεβασμιώτατος  κ.κ. Δαμασκηνός στον χαιρετισμό του, που από την πρώτη μέρα “το αγκαλιάσατε και συνεχίζετε να το αγκαλιάζετε ώστε να μην σβήσει η ελπίδα στις οικογένειες που υποφέρουν και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αυτό το πιάτο φαγητού. Την Παρασκευή ήρθε ένα πρόσωπο στα γραφεία ζητώντας οικονομική ενίσχυση για ιατρικούς λόγους. Της προσφέραμε ένα ποσόν και δεν πέρασαν λίγα λεπτά που ο Θεός τα έστειλε πολλαπλάσια πίσω. Πολλές φορές φτάνουμε στο τέρμα, αλλά η αγάπη του Θεού δεν μας αφήνει. Πορευόμαστε με το έχει ο Θεός και δεν απογοητευόμαστε”.

manolΣτη συνέχεια ο γνωστός κρητικός τραγουδιστής  Ανδρέας Μανωλαράκης τραγούδησε όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και μαντινάδες οι οποίες γρήγορα ξεσήκωσαν τον κόσμο που δεν άργησε να ανέβει στην πίστα, έπειτα από τα υπέροχα χορευτικά του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων.

30882649592_1efb2279a2_b

mitro-6

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και πλήθος κόσμου κυρίως νέοι στην ηλικία, που όπως τόνισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, είναι πολύ ενθαρρυντικό νέοι άνθρωποι να βοηθάνε και να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Τέλος και εκείνος ευχαρίστησε με την σειρά του τους εκατοντάδες ανθρώπων που γέμισαν με φιλάνθρωπα αισθήματα το κέντρο.

mitro-1

mitro-7mitro-3

Πηγή imka.gr

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter