Τις ομορφιές της Κρήτης προωθούν Άγγλοι Δημοσιογράφοι

0
89

Την Κρήτη και την Σαντορίνη προωθούν Άγγλοι Δημοσιογράφοι. Οι Δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο νησί την περασμένη εβδομάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου, να γευτούν παραδοσιακές συνταγές και να γευτούν την πασίγνωστη Κρητική φιλοξενία. 

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός “On The Beach UK”, σε συνεργασία με τον EOT, οργάνωσαν ένα “Media Trip” με σκοπό να παρουσιάσουν τους ελληνικούς προορισμούς της Κρήτης και της Σαντορίνης, σε επιλεγμένους Άγγλους δημοσιογράφους. Το “Media Trip” πραγματοποιήθηκε 16-18 Μαΐου στη Κρήτη & 18-19 Μαΐου στη Σαντορίνη. 

Οι ομάδα των δημοσιογράφων έφθασε στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Τρίτης. Για τη διαμονή τους, επιλέχθηκε ένα ξενοδοχείο πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα, το “Mirabello Beach & village” στον Άγιο Νικόλαο. Το ξενοδοχείο όπου πρόσφατα ανέλαβε την διαχείριση του η εταιρεία“Avra Hotels Collection”, με στόχο να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες, τη διαμονή και την επικοινωνία του brand.   

Στις εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν σε Κνωσσό, Αρχάνες, Σπιναλόγκα και Σαντορίνη, το γκρουπ των δημοσιογράφων συνοδευόταν από έμπειρο ξεναγό για την ξενάγηση και την ενημερωσή του. 

Η επιλογή των δημοσιογράφων έγινε από το “On The Beach” με βάση την επαγγελματική τους εμπειρία και το μέσο που εκπροσωπούν, στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προβολής στον Αγγλικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Οι προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι και τα Μέσα που εκπροσωπούν:

James Wortley  

Simon Bruce Heptinstall 

Lisa Jayne Minot 

Sarah Ann Loving 

Lauren Gemma Bryant Anthony 

Rachel Elizabeth O’Donoghue 

Carolyn Lucy Hewitson 

Tanasè Marie Rivers 

Kiran Rohini Flynn 

On the Beach – tour leader εκ μερους ΟΤΒ 

Mail on Sunday 

The Sun 

Star Magazine 

Daily Mirror 

Daily Star 

Candis Magazine 

On the Beach  

On the Beach 

 

Λαμβάβονοντας υπόψη τη συνολική απήχηση που μπορεί να έχει η προβολή των ελληνικών νησιών στη Βρετανία, από τα παραπάνω μέσα, υπολογίζουμε σε χιλιάδες προβολές και αναφορές αλλά και αύξηση στις αφίξεις των Άγγλων τουριστών.