Την ερχόμενη Τετάρτη η πρεμιέρα του έργου «Ρος και Ρέιτσελ» στο θέατρο Κυδωνία

0
7

Η Εταιρεία Θεάτρου ΜΝΗΜΗ, ανακοινώνει την πρεμιέρα του έργου «Ρος και Ρέιτσελ» του Άγγλου συγγραφέα Τζέιμς Φριτς σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, στον ΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ του θεάτρου Κυδωνία την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 9.30 μμ.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Το έργο «Ρος και Ρέιτσελ», ίσως το πιο πρωτότυπο θεατρικό έργο που παρουσιάσαμε μέχρι σήμερα στη σκηνή του θεάτρου μας, θα παρουσιαστεί για 8 μόνο παραστάσεις βάσει του εξής προγράμματος:

Τετάρτη 15 Ιουλίου, 9.30 μμ

Σάββατο 18 Ιουλίου, 9.30 μμ

Κυριακή 19 Ιουλίου, 9.30 μμ

Δευτέρα 20 Ιουλίου, 9.30 μμ

Τετάρτη 22 Ιουλίου, 9.30 μμ

Σάββατο 25 Ιουλίου, 9.30 μμ

Κυριακή 26 Ιουλίου, 9.30 μμ

Δευτέρα 27 Ιουλίου, 9.30 μμ

Τιμή εισιτηρίου 14 ευρώ και 10 ευρώ το φοιτητικό (μειωμένο).

On-line προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
και tickets.public.gr καθώς και στα καταστήματα Public

Ένας μονόλογος με δύο χαρακτήρες ή ένας διάλογος που ερμηνεύεται από μίαν ηθοποιό και διερευνά το φαινόμενο του έρωτα και της διάρκειάς του στις σχέσεις των ανθρώπων. Μια μουσική παράσταση για φωνή και πιάνο με την εξαιρετική ηθοποιό Στελλίνα Ιωαννίδου και τον δεξιοτέχνη πιανίστα Δημήτρη Ντρουμπογιάννη.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Το έργο, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα παίζεται σε μετάφραση Δημήτρη Κιούση, σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη, με μουσικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς του Δημήτρη Ντρουμπογιάννη, σκηνικά και κοστούμια Lucyna Kukosz και φωτισμούς της Μικαέλας Παπά. Ερμηνεύουν η ηθοποιός Στελλίνα Ιωαννίδου και ο πιανίστας Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.

Η παράσταση συνοδεύεται από πρόγραμμα-βιβλίο με τη μετάφραση του έργου, τη διανομή, εισαγωγικά και πληροφοριακά κείμενα σχετικά με το έργο και φωτογραφίες από την παράσταση.