Τιμά τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων η Αντιπεριφέρεια

0
77

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, θα τιμήσει τους Χανιώτες αθλητές και τους αθλητές των Χανιώτικων σωματείων που μας έκαναν περήφανους με τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Οι αθλητές που θα τιμηθούν είναι:
· Ο Χανιώτης αθλητής, Αντώνης Τσαπατάκης, για τη συμμετοχή & τις σημαντικές διακρίσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στην Κολύμβηση.

· Η Χανιώτισσα αθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Κολύμβηση.
· Ο Χανιώτης αθλητής, Μανώλης Μυλωνάκης για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στην Υδατοσφαίριση.
· Ο Χανιώτης αθλητής, Μιχάλης Αναστασάκης του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στη Σφύρα.
· Ο αθλητής Λυκούργος – Στέφανος Τσάκωνας του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (200 μέτρα).
· Η αθλήτρια Σοφία Ρήγα του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Μαραθώνιο.
· Η αθλήτρια Αλεξία Παππά του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Στίβο (10.000 μέτρα).
· Ο αθλητής Ευθύμης Μήττας του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων «Ο ΒΑΡΔΑΣ» για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες, στο Σκήτ.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter