Τι είπε το ΚΚΕ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

0
20

Σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ για τη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από τα Χανιά υποσχέθηκε έκρηξη επενδύσεων για τους επιχειρηματικούς ομίλους μαζί με μπόλικα ευχολόγια για το λαό. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «θα εργαστώ, ώστε να σαρώσω όλα τα εμπόδια που εμποδίζουν σήμερα τις επενδύσεις στη χώρα μας» και ότι «δικός μου στόχος, η οικονομία να ξαναγυρίσει στην ανάπτυξη».
Προ ημερών ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας μίλησε για θαύμα στο τουρισμό και για τις μεγάλες ευκαιρίες επενδύσεων στο νησί μας.

Οι εργαζόμενοι και στα Χανιά έχουν μεγάλη εμπειρία και από τις δυο παραλλαγές διακυβέρνησης είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι στο τουρισμό, στο εμπόριο, στις μεταφορές και αλλού ζουν το «θαύμα» και την έκρηξη επενδύσεων στο πετσί τους με τσακισμένους μισθούς, με τη προσπάθεια κατάργησης της Κυριακής αργίας και τις ατελείωτες υπερωρίες. Την ίδια ανάπτυξη βλέπουν και οι μικρομεσαίοι αγρότες που αναγκάζονται να πουλάνε τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές με το κόστος παραγωγής στα ύψη αλλά και τα μικρομεσαίοι επαγγελματίες που τσακίζονται από τις πολυεθνικές στο εμπόριο.

Η πραγματική διαφορά στα ψεύτικα διλήμματα-ταξίματα των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ».