Τι έδειξε το DNA για τη βιολογική μητέρα της 7χρονης Βαλεντίν

0
52

Επίσημη ενημέρωση στις ελληνικές αρχές έστειλε η γαλλική αστυνομία για την εξέταση της γυναίκας που υποστήριζε ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η οποία έκανε συνεντεύξεις τόσο στη γυναίκα όσο και στο 7χρονο κορίτσι, πρόκειται αναμφίβολα για τη μητέρα της μικρής Βαλεντίν, η οποία βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015.

Δείτε επίσης: Βαλεντίν: Σε εξέταση DNA θα υποβληθεί η γυναίκα που λέει ότι είναι η μητέρα της μικρής – Τι είπε στις αρχές

Όπως μάλιστα αναφέρουν, η γυναίκα μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο.

Η μικρή Βαλεντίν έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, το παιδί βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον συνεπώς δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας. Σχετικά με την ψυχολογία της μικρής, αναφέρουν ότι είναι χαρούμενη και υγιής.

Αν οι ελληνικές αρχές επιμείνουν στο θέμα του DNA αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της δικαστικής συνδρομής, με τον αναμενόμενο χρόνο που απαιτείται για το σύνολο της διαδικασίας σε αυτές τις περιπτώσεις να ανέρχεται σε τέσσερις έως έξι μήνες.

πηγή: Star