Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας για το μοιραίο τροχαίο στα Κουνουπιδιανά

0
1793

Αποκαλυπτικά στοιχεία της δικογραφίας γνωστοποίησε ο δικηγόρος Γιώργος Κομισόπουλος, συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας στο τροχαίο στα Κουνουπιδιανά, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα η μητέρα της κοπέλας με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κομισόπουλος:

«Εγώ θεωρώ ότι διαταράχθηκε η ασφάλεια συγκοινωνιών, με ενδεχόμενο δόλο από την πλευρά του συγκεκριμένου. Έχει 0,35 αλκοόλ στην εκπνοή, που σημαίνει, λέει η πείρα, ότι αυτό θα “έρθει” τουλάχιστον διπλό στο αίμα. Ποιος λέει, λοιπόν, ότι δεν ήταν μεθυσμένος; Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση τη συγκεκριμένη και θερίζει δύο παιδιά που είναι στο έρεισμα; Θα τα δούμε αυτά, γιατί μιλάγαμε για ταχύτητα. Εδώ υπάρχει οπτικό υλικό. Εσείς δεν το παίξατε; Το παίξατε. Από εκεί το έχουμε κι εμείς. Να δούμε και σχεδιαγράμματα και πραγματογνωμοσύνες, αφού έρθουν, για να δούμε πού θα καταλήξει η κατηγορία. Μη βιαζόμαστε, λοιπόν»., 

«Να μην κάψουν άλλες μανάδες», ήταν οι μοναδικές κουβέντες που μπόρεσε να πει η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του κυκλικού κόμβου, ώστε το μοιραίο περιστατικό να αποτελέσει αρχή εξελίξεων.

«Θέλουν δε θέλουν, ο κόμβος θα γίνει. Η θυσία των παιδιών δεν θα πάει χαμένη. Υπάρχει μελέτη στην Περιφέρεια από το 2014. Η κατάσταση είναι τραγική σε αυτό τον δρόμο. Είναι πρωτεύον για την οικογένεια το αύριο και η ασφάλεια όλων των υπόλοιπων παιδιών. Ο διπλός τραγικός θάνατος πρέπει να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Δυστυχώς, κάποιοι αδιαφορούν. Δείτε για παράδειγμα που είναι η στάση του λεωφορείου. Μοιραία λοιπόν, η πολιτεία έχει ευθύνες», κατέληξε ο κ. Κομισόπουλος.