Θλίψη για τον θάνατο του Μανώλη Λουπάκη

0
631

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη, πρωτοπόρου αμπελουργού, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια για το επιτυχημένο οινοποιείο “Κτήμα Λουπάκη” στις Καρρές του Δήμου Πλατανιά.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη και ώρα 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στις Καρρές Κισσάμου, όπου θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο.

Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11π.μ.

Συλλυπητήριο ψήφισμα του ΕΒΕΧ για την απώλεια του Μαν. Λουπάκη

Σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, συγκάλεσε εκτάκτως τη Διοικητική Επιτροπή, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μανώλη Λουπάκη, πρωτοπόρου επιχειρηματία της Χανιώτικης Οινοποιίας και πατέρα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του θεσμικού φορέα, κ. Ασπασίας Λουπάκη.

Κατά τη συνεδρίαση, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ανέδειξαν την προσωπικότητα, τον αγωνιστικό και ακέραιο χαρακτήρα, σε συνδυασμό με την πολυδιάστατη προσφορά του εκλιπόντος αμπελουργού στην οικονομική ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των Χανίων.

Η Διοικητική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει:

1) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του θεσμικού φορέα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.
2) Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε Κοινωφελή Ιδρύματα της Π.Ε. Χανίων
4) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος
5) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο
6) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter