Θετικός στον κορωνοϊό ο Δημήτρης Ιτούδης

0
72

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.
Το γεγονός δημοσιοποίησε η ίδια η ρωσική ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της, στην οποία επίσης αναφέρει πως τόσο η σύζυγός του όσο κι η κόρη δεν έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο 50χρονος δε θα νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και θα παραμείνει στο σπίτι του στην Αθήνα. Λόγω της κατάστασής του δε θα είναι παρών στην προετοιμασία της “ομάδας του στρατού” από την έναρξή της. Λίγο μετά από την ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει πως θα επανέλθει πιο δυνατός.

“Σήμερα βρέθηκα θετικός στο τεστ Covid-19 Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά μηνύματα σας. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι. Με τη βοήθεια της οικογένειας μου και ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών θα το ξεπεράσω και θα επανέλθω πιο δυνατός. Σας εύχομαι υγεία και ακολουθείται τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών”.

Σήμερα βρέθηκα θετικός στο τεστ Covid-19 Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά μηνύματα σας. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω…

Gepostet von Dimitris Itoudis am Freitag, 7. August 2020

Πηγή: eurohoops.net