Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ σε Ρέθυμνο και Ιεράπετρα

0
10

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών ειδών (κρεμμύδια, μήλα, πατάτες) και παξιμαδιού στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ώρες 11π.μ. έως 14.00μ.μ., την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ώρες 8.30π.μ έως 13.00μ.μ.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρες 8.30π.μ έως 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή αποθεματικών ποσοτήτων.

Για την ασφάλεια τους οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευση τους οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ορισθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον Κορωνοϊό. Απαραίτητη η χρήση μάσκας και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι είναι:

-Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο

-Αριθμό ΑΜΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής στην οδό Ομηρείας 8, 4ος όροφος και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.30π.μ. έως τις 14.00 μ. μ.

Αντίστοιχη δράση θα πραγματοποιηθεί και στο Ρέθυμνο:
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών ειδών ( κρεμμύδια, μήλα, πατάτες ) και παξιμαδιού.
Σε εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διασπορά του ιού, η διανομή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά και συγκεκριμένα: Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 και την Τέταρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου – περιοχή Μασταμπά ) Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με προσωπικά sms για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα.

Ωστόσο, για κάθε πληροφορία μπορούν ν’ απευθύνονται στο τηλ: 28310 52191. Κατά τη διανομή θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους ωφελούμενους ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας) . Σημειώνεται ότι επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν προσέλθουν οι ίδιοι για την παραλαβή των ειδών.