Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

0
38

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός!

Το παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης , για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και ήδη, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι, έχουν κυκλοφορήσει από την Παρασκευή (25/11) και η διάθεση τους συνεχίζεται καθημερινά, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν ανακοινωθεί είναι:

-15 ευρώ στις θύρες 1,4,5.

-20 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8.

Απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απευθύνεται θερμή παράκληση, σε οσους θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να προμηθευτούν νωρίτερα το εισιτήριο του αγώνα, καθώς απο την αστυνομία δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο, που δεν θα έχει εισιτήριο.

Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 επισημαίνεται ακόμη, ότι δεν θα υπάρξει σε κανένα δωρεάν είσοδος στη αναμέτρηση. Καθε αριθμημένη θέση, θα αφορά σε εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός, θα συνεχιστεί μεχρι και τη Τετάρτη (30/11) το μεσημέρι απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/11, 7.30) με τον Παναθηναικό, για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, στρέφεται η προσοχή στον ΟΦΗ, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ελευσίνας, για το πρωτάθλημα της Football league.

Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, οι παίκτες του ΟΦΗ, προπονήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Βουό και Μασάδο ακολούθησαν το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς. Προπόνηση με μεγαλύτερη ένταση έκανε ο Κώτσιος, ο ο Αντουκόρ έκανε θεραπεία για ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ελευσίνα, αλλά δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν τη Δευτέρα (28/11) το πρωί στο Βαρδινοφιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ την Τρίτη (29/11) η προπόνηση θα είναι απογευματινή (5μμ) μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναικό.