Τάτσης: Δεν είμαι αχάριστος, πρώτα θα μιλήσω με Πλατανιά

0
26

Ο Γιάννης Τάτσης ανέλαβε στο ξεκίνημα της σεζόν τον Πλατανιά και κατάφερε ν’ αφήσει στο στίγμα του στη φετινή εξαιρετική πορεία του χανιώτικου συλλόγου.

Ο νεαρός προπονητής μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα για ν’ αρχίσει τις συζητήσεις του έχει ο Πλατανιάς, που τον πίστεψε και του έδωσε την ευκαιρία. Πρόσθεσε ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνουν μέσα στις επόμενες 4-5 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τάτσης είπε στο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3: «Δεν είμαι αχάριστος. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Πλατανιά, γιατί αυτοί οι άνθρωποι με πιστέψανε και μου δώσανε την ευκαιρία να δείξω αν μπορώ ή δεν μπορώ. Αυτό θα γίνει στις επόμενες 4-5 μέρες. Από εκεί και πέρα, δεν έχω πρόταση από τον ΠΑΣ για να πω κάτι».

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέλει για ν’ αναλάβει μια άλλη ομάδα, εκτός του Πλατανιά, επεσήμανε: «Αν μου έκανε πρόταση ο ΠΑΣ θα λέγαμε περισσότερα. Το τι ζητάω εγώ δεν μπορούμε να το αναλύσουμε τώρα. Ο καθένας που πάει σε μια ομάδα προσπαθεί να τη στήσει όπως τη φαντάζεται αυτός και μετά πρόεδρος και προπονητής παίρνουν το ρίσκο».

πηγή: athlitiko.gr