«Τα έψαλαν» στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο

0
23

Αποσπάσματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων που έψαλαν στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟ

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟΑποσπάσματα από τα κάλαντα των Χριστουγέννων που έψαλαν στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.Στο βίντεο, κατά σειρά, εμφανίζονται:1. Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στον Επίσκοπό μας στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως.2. Μαθητές του Αρσανείου Γυμνασίου-Λυκείου Ρεθύμνου και μέλη του Παραδοσιακού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου "Αρσάνι", που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως και στη συνέχεια χόρεψαν κρητικούς χορούς στην πλατεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού. Παρών και ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Κρήτης, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνης, προσήλθε για να ευχηθεί στον Επίσκοπό μας, ενόψει των Εορτών, και να προσφέρει, εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.3. Μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως.

Publiée par Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου sur Samedi 22 décembre 2018

Στο βίντεο, κατά σειρά, εμφανίζονται:

1. Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στον Επίσκοπό, στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως.

2. Μαθητές του Αρσανείου Γυμνασίου-Λυκείου Ρεθύμνου και μέλη του Παραδοσιακού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου “Αρσάνι”, που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως και στη συνέχεια χόρεψαν κρητικούς χορούς στην πλατεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού. Παρών και ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, Διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διευθύνσεως Κρήτης, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο Αντώνιο Ρουτζάκη, Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνης, προσήλθε για να ευχηθεί στον Επίσκοπό μας, ενόψει των Εορτών, και να προσφέρει, εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

3. Μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, που έψαλαν τα κάλαντα στα γραφεία της Μητροπόλεως.