“Τα χελιδόνια του μοναχού” πετούν από και για το ίδρυμα “Αγ. Σοφία”

0
21

«Τα χελιδόνια του μοναχού», η 5η ποιητική συλλογή του δασκάλου – λογοτέχνη Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη, τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας πηγαίνουν για τις ανάγκες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Κοινωφελούς Ιδρύματος ¨Αγία Σοφία», βρίσκονται ήδη στα βιβλιοπωλεία από τα τέλη Οκτωβρίου.

Στην παρούσα συγκυρία, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αντίτυπα του βιβλίου διατίθενται κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στη Γραμματεία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία». ( Μάρκος Σελλιανάκης, τηλ. 2825071494 και 6970650973) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους, στηρίζοντας αυτή τη σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης του Προγράμματος, που υπό τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες καλείται να καλύψει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο (σχεδιασμός εξώφυλλου και σελιδοποίηση: Αντώνης Βακάκης, επιμέλεια: Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη και Γιώργος Κουκουράκης), που κυκλοφόρησε τον φετινό Απρίλη και στο Διαδίκτυο και απέσπασε πολλές εγκωμιαστικές κριτικές, έγινε με την ευγενική υποστήριξη της Οικογένειας του αείμνηστου Γεωργίου Χαρ. Παπαδάκη και είναι έκδοση του Ιδρύματος και των εκδόσεων «Πυξίδα της Πόλης».