Τ. Βάμβουκας: “Απαλλάσσω από αναπληρωτή μου τον Μιχάλη Βλαχάκη” | φώτο & video

0
209

Η συνάντηση του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Fraport Greece  κ. Alexander Zinell, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Χανίων. 

Πριν αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι από το γραφείο του Δημάρχου, ο κ. Βάμβουκας, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Βλαχάκη, η οποία κυριαρχεί σήμερα στην επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, ο Δήμαρχος Χανίων, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece, επισημαίνοντας ότι η συνάντηση είχε συμφωνηθεί να γίνει σε πρώτη ευκαιρία, επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να συμμετέχει στην συνάντηση της Αντιπεριφεριφέρειας, λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό. 

Ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτό το αίτημα του κ. Βλαχάκη να μην τον αντικαθιστά πλέον στα καθήκοντα του Δημάρχου, σε περίπτωση απουσίας του, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του kriti24.gr, σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του κ. Βλαχάκη από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος Χανίων για τη συνάντηση με Fraport Greece και την υπόθεση Βλαχάκη.

Publiée par Kriti24 sur vendredi 4 mai 2018

 

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Δημάρχου Χανίων:

«Ο κ. Βλαχάκης ήταν εκπρόσωπός μου στη σύσκεψη που έγινε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. Θεώρησε ότι η σημερινή συνάντηση δεν χρειαζόταν. Του εξήγησα ότι δεν υπάρχει καμία αιχμή εναντίον του και πως η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της προηγούμενης. Ο κ. Βλαχάκης εξακολουθεί να παραμένει στενός συνεργάτης. Τιμώ τη συνεργασία μαζί του! Σέβομαι τη διαφωνία του και τον απαλλάσσω από τα συγκεκριμένα καθήκοντα».

Όπως ενημέρωσε ο κ. Βάμβουκας, πρώτος αναπληρωτής του ορίζεται ο κ. Γιάννης Μαράκης και δεύτερος ο κ. Γιώργος Ξανθουδάκης.