Σύσκεψη του Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα και επίσκεψη στην Καστοριά

0
21

Σύσκεψη για τον τουρισμό στα Ιωάννινα πραγματοποιεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Dulac, σε συνεργασία με την ‘Ενωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μαζί με τις τοπικές αρχές και τους φορείς του τουρισμού. Θα συμμετάσχουν επίσης Βουλευτές Ιωαννίνων, ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

Νωρίτερα ο κ. Φραγκάκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη στα γραφεία της Περιφέρειας ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο. Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π Ιωαννίνων.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο ΓΓ του ΕΟΤ θα επισκεφθεί την Καστοριά, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί από κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή. Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού έργου της Κυβέρνησης στην Δ. Μακεδονία, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter