Σύσκεψη Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και ΕΚΑΒ ενόψει χειμερινής περιόδου

0
183

Η περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το ΕΚΑΒ Κρήτης συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δήμο.

Στη σύσκεψη με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης, ο υπευθύνος του συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου, ο αν. προϊσταμένος νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανδρέας Πυροβολάκης και ο Προέδρος της τοπικής κοινότητας Τζερμιάδων, Γιάννης Καθεκλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων εξετάστηκε ο σχεδιασμός ΕΚΑΒ και Δήμου προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τυχόν δύσκολα περιστατικά που θα παρουσιάζονται στην διάρκεια της  χειμερινής περιόδου, όπου αναμένονται και χιονοπτώσεις.

Τέλος επισημαίνεται, ότι, η διοίκηση του ΕΚΑΒ έστειλε ένα καινούριο ασθενοφόρο 4Χ4 στον τομέα του ΕΚΑΒ στο οροπέδιο Λασιθίου το οποίο και θα επιχειρεί στα συμβαίνοντα περιστατικά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαρίστησε για την συνεργασία και έθεσε το αίτημα ενίσχυσης με προσωπικό προκειμένου να υπάρχει κάλυψη προς τους πολίτες επί 24ωρου βάσεως.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter