Σύσκεψη Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και ΕΚΑΒ ενόψει χειμερινής περιόδου

0
144

Η περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το ΕΚΑΒ Κρήτης συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δήμο.

Στη σύσκεψη με το Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη συμμετείχαν ακόμη ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης, ο υπευθύνος του συντονιστικού κέντρου ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου, ο αν. προϊσταμένος νοσηλευτικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανδρέας Πυροβολάκης και ο Προέδρος της τοπικής κοινότητας Τζερμιάδων, Γιάννης Καθεκλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων εξετάστηκε ο σχεδιασμός ΕΚΑΒ και Δήμου προκειμένου να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά τυχόν δύσκολα περιστατικά που θα παρουσιάζονται στην διάρκεια της  χειμερινής περιόδου, όπου αναμένονται και χιονοπτώσεις.

Τέλος επισημαίνεται, ότι, η διοίκηση του ΕΚΑΒ έστειλε ένα καινούριο ασθενοφόρο 4Χ4 στον τομέα του ΕΚΑΒ στο οροπέδιο Λασιθίου το οποίο και θα επιχειρεί στα συμβαίνοντα περιστατικά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαρίστησε για την συνεργασία και έθεσε το αίτημα ενίσχυσης με προσωπικό προκειμένου να υπάρχει κάλυψη προς τους πολίτες επί 24ωρου βάσεως.