Σύνεδροι από το ΙΑΚΕ και μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Δ. Θεοτοκόπουλος στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός»

0
11

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Ειδικότερα, σύνεδροι από το 5ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με θέμα «Η διεπιστημονικότητα ως γνωστική, εκπαιδευτική και κοινωνική πρόσκληση» που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο. Επίσκεψη πραγματοποίησαν επίσης και τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων «Δ. Θεοτοκόπουλος» πραγματοποιώντας εκδήλωση για την φιλαναγνωσία στο αμφιθέατρο της Πινακοθήκης.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από την επιμελήτρια της Πινακοθήκης Χρυσή Βαθειανάκη, είδαν από κοντά τις εκθέσεις που φιλοξενούνται στις αίθουσές της, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το αποτέλεσμα.

«Η Δημοτική μας Πινακοθήκη είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για το Μαλεβίζι, αλλά για ολόκληρη την Κρήτη» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τονίζοντας: «Το διαπιστώνουμε καθημερινά από τις αντιδράσεις των επισκεπτών της και με χαρά βλέπουμε ότι αυτή η προσέλευση, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Κάτι που δικαιώνει την απόφασή μας για την αποκεντρωμένη πολιτιστική ανάπτυξη που κάνουμε στο Μαλεβίζι, με σοβαρές δομές πολιτισμού σε πολλούς οικισμούς. Και δεν μένουμε εδώ. Σύντομα θα ανακοινωθεί μια νέα έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» που θα προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

term_id; ?>