Συναυλία Γιώργος Αλκαίος “Τα δικά μας τραγούδια” την Δευτέρα 08 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

0
24

30 χρόνια καριέρας! 6 πλατινένια & 10 χρυσά albums,

Αμέτρητες επιτυχίες …. 11 χρόνια απουσίας!

Ο Γιώργος Αλκαίος, ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος καλλιτέχνης, όπως έχει χαρακτηριστεί, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, στο Ηράκλειο Κρήτης, θέατρο Τεχνόπολις την Δευτέρα 8 Αυγουστου, στις 21.00.

Μια μουσική παράσταση που από τον τίτλο και μόνο, «Τα δικά μας τραγούδια», υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Μια μουσική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα!

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Λάρισα, Μήλος είναι μερικές από τις πόλεις που θα επισκεφτεί ο Γιωργος Αλκαίος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Η ενέργεια του Γιώργου Αλκαίου, η αύρα και τα τραγούδια του, ταξιδεύουν το κοινό σε «κόσμους» και «χρόνους» μαγικούς, συνδυάζοντας ελληνικά και ανατολικά στοιχεία με τη σύγχρονη ποπ μουσική, κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει, εδώ και 30 χρόνια και να δώσει ένα διαφορετικό άκουσμα στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Προπώληση 17 ευρώ – Στο Ταμείο 20 ευρώ – Προσφορά Τα πρώτα 500 εισιτήρια 15 ευρώ – EΩΣ 12 ETΩN ΔΩPEAN ΠPOΣBAΣH ΣTA ΠAIΔIA
Διαδικτυακά προπώληση : στο VIVA.GR ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | Εισιτήρια online! | Viva.gr
Σημεία Προπώλησης Τεχνόπολις (από τις 17:00) – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter