Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ με τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιο Κρήτης

0
37

Τα ζητήματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης. Γιάννη Κουράκη και του μέλους της ΕΕ της ΠΕΔ Νίκου Κοκκίνη με τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Κρήτης Γιώργο Κοντάκη.

Ο Πρύτανης ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΠΕΔ, τόσο για τις προκλήσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο, όσο και για τις προσπάθειες ανάπτυξης του.

Στήριξη ΠΕΔ Κρήτης στο Πανεπιστήμιου Κρήτης

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, αφού ευχαρίστησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης για την αναλυτική ενημέρωση, εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη της ΠΕΔ και των ΟΤΑ της Κρήτης στις προσπάθειες που καταβάλλει η ακαδημαϊκή κοινότητα και η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Επίσης ο κ. Κουράκης έθεσε ζητήματα συνεργασίας της Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης με το Πανεπιστημίου σε διάφορους τομείς προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών αλλά και των ΟΤΑ.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τις στενές σχέσεις της ΠΕΔ Κρήτης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την διαρκή ανάπτυξη και αναβάθμιση του Ιδρύματος, το οποίο προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Τοπική Κοινωνία.
Ως ΠΕΔ Κρήτης στηρίζουμε τις προσπάθειες και τους στόχους του Πανεπιστημίου Κρήτης και επιδιώκουμε μία πολύπλευρη συνεργασία για την Ανάπτυξη του τόπου μας.»

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter