Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με το νέο Διοικητή της 7ης ΥΠΕ

0
13

Με τον νέο Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Νεκτάριο Παπαβασιλείου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στο γραφείο του στη Λόζια, το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παπαβασιλείου στην διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο Διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τον σχεδιασμό , τις δράσεις και τις επαφές της νέας διοίκησης, που έχουν ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων του νησιού και των κέντρων υγείας. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον εμβολιασμό και την πρόληψη από τον κορονοίο, βρίσκονται σε προτεραιότητα , όπως ανέφερε ο κ. Παπαβασιλείου.

Ο σχεδιασμός των δράσεων της 7ης ΥΠΕ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών για θέματα που σχετίζονται με την τοπική κοινωνία, όπως είναι η παχυσαρκία και ο καρκίνος , για τις οποίες θα υπάρξει συνεργασία με την δημοτική αρχή.

Από την πλευρά ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία στο νέο Διοικητή δηλώνοντας ότι η αγαστή συνεργασία που διαχρονικά υπάρχει με την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης , θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter