Συνάντηση Παπαδογιάννη με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης, Γιάννη Κουράκη

0
20

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο.

Τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων [Π.Ε.Δ.] Κρήτης, επισκέφθηκε την Τετάρτη 08/03/2023, ο Διευθύνων Σύμβουλοςτου Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο οποίος είχε σύσκεψη εργασίας με τον πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κρήτης, κ. Γιάννη Κουράκη.

Στην διάρκεια της συνάντησης, οι κύριοι Παπαδογιάννης και Κουράκης, συζήτησαν για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, αλλά και την εξέλιξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων που εκτελούνται ή δρομολογούνται αυτή την περίοδο στην Κρήτη, με την συνεργασία του Ο.Α.Κ. και τωνΔήμων του νησιού.

«Με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, ο οποίος και συμμετέχει στην διοίκηση του Ο.Α.Κ., συνεργαζόμαστε στενά και παραγωγικά, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για μια σειρά από έργα σε δήμους του νησιού, που υλοποιούνται με την αρωγή των υπηρεσιών του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, αλλά και για μια σειρά από άλλα, τα οποία δρομολογούνται, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα», ανέφερε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

“Είχαμε μια σύσκεψη εργασίας με τον κ. Παπαδογιάννη. Συνεργαζόμαστε με τον ΟΑΚ, για μια σειρά από πολύ σημαντικά έργα στο νησί. Ενισχύουμε παράλληλα με όλες μας τις δυνάμεις ως ΠΕΔ Κρήτης, την προσπάθεια διεκδίκησης πόρων, σε κεντρικό – κυβερνητικό επίπεδο και για μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών σε ολόκληρη την Κρήτη”, ανέφερε από την δική του πλευρά, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, κ. Γιάννης Κουράκης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter