Συνάντηση με στελέχη της Eurobank είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

0
17

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο της Eurobank κ. Ανδρέα Αθανασόπουλο και αντιπροσωπεία της τράπεζας αποτελούμενη από τους : Ιωάννη Σεραφειμίδη επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου Καταστημάτων, Χαράλαμπο Ρούγκο Περιφερειακό Δ/ντη Λασιθίου, και Αντώνη Πάγκαλο Δ/ντη του τοπικού καταστήματος, είχε σήμερα (22/6), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Στην συνάντηση, συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το οικονομικό γίγνεσθαι της Κρήτης και ευρύτερα, την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, ενώ αναζητήθηκαν τρόποι για την περαιτέρω συνεργασία των Νομικών Προσώπων του Δήμου με την Τράπεζα μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

“Ήταν μια γόνιμη συζήτηση, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μετά τοπέρας της σύσκεψης, τονίζοντας ότι : “η διεύρυνση όλων των προοπτικών για συνέργειες που συμβάλλουν στο κοινό καλό, μπορεί ν΄ αποδεχτεί εξαιρετικά χρήσιμη”.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter