Σύμβουλος Ερντογάν: «Βλάκες Έλληνες θα καταλάβουμε τα νησιά σας πριν κουνηθείτε»

0
75

Δια μέσου ενός βασικού στρατιωτικού συμβούλου του τούρκου προέδρου Ερντογάν, η Τουρκία συνεχίζει τις ευθείς απειλές κατά της Ελλάδας. Ο Mesut Hakki Casin λέει χαρακτηριστικά: «Θα χτυπήσουμε ελληνικά νησιά προτού προλάβετε να κουνηθείτε και το να κρυφτείτε κάτω από τις φούστες των Αμερικανών δεν θα σας βοηθήσει καθόλου».

Τις νέες απειλές αποκάλυψε ένας τούρκος δημοσιογράφος, ο Abdullah Bozkurt ο οποίος κατηγορεί τον Ερντογάν καθώς ήταν διευθυντής της γκιουλενικής εφημερίδας Zaman και έχει αυτοεξοριστεί στην Σουηδία.

«Δεν χρειάζεται να τους χτυπήσουμε με ελικόπτερα, αλλά με πυραύλους από τις τουρκικές βάσεις στα παράλια. Ας πούμε πως η Τουρκία ξεκινάει μία επίθεση και ξεκινά ο πόλεμος, και αντιμετωπίζουμε Αμερικανούς στρατιώτες. Οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να κρυφτούν πίσω από τους Αμερικάνους. Το κάνατε και στον Α’ΠΠ όταν κρυφτήκατε πίσω από τους Εγγλέζους. Οι Έλληνες πιλότοι θα πετάξουν μαζί με τους Αμερικάνους πιλότους. Πίσω από τους Αμερικανούς, οι Έλληνες θα ζητούν προστασία. Θα μας προκαλούν όντας κρυμμένοι πίσω από τους Αμερικανούς.

Βλάκες Έλληνες, έχουμε και άλλα όπλα. Πριν καν κουνηθείτε θα έχουμε χτυπήσει και θα έχουμε καταλάβει αυτά τα νησιά. Αν ξεκινήσει πόλεμος, οι Έλληνες θα χάσουν πολλά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter