Συγνώμη για την χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η εκδήλωση στον Σταυρό ζητά ο Δήμος Χανίων

0
220

Συγνώμη για την χθεσινή εικόνα που παρουσιάστηκε και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης “Zorbas Homeland” που πραγματοποιήθηκε στον Σταυρό Ακρωτηρίου, ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χανίων.

Η εκδήλωση παρουσίασε πολλά τεχνικά προβλήματα κυρίως στο θέμα του φωτισμού και προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από την πρώην Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Βαρβάρα Περράκη. 

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Από τον Δήμο Χανίων ζητείται συγγνώμη για τα τεχνικά προβλήματα, που προέκυψαν κατά τη χθεσινή εκδήλωση “Zorbas Homeland”, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην παραλία του Σταυρού της Δ.Ε. Ακρωτηρίου. 

Τα προβλήματα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκής φωτισμός, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με την απαιτούμενη αρτιότητα η εκδήλωση. Μάλιστα, η έλλειψη φωτισμού διαπιστώθηκε λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση και ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί, ενώ δεν είχε αναφερθεί νωρίτερα καμία βλάβη στον δημοτικό φωτισμό επί της Πλατείας. 
Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι δεν λειτούργησε μόνο ο φωτισμός γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης. Επισημαίνεται ότι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου θα διερευνηθεί η αιτία της βλάβης. 

Ευχαριστίες εκφράζονται στους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου, καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ακρωτηρίου “Ο Καγιαλές”, που παρά τις δυσκολίες, απέδωσαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης κανονικά.